Накратко


Модус Консулт е създадена през 1995 година като правна кантора и оттогава непрекъснато разширява обхвата на предлаганите услуги, навлиза в нови сфери на бизнеса и израства като консултантска компания с широк спектър на дейност и интереси.

Всеки ден нашият екип от квалифицирани млади професионалисти доказва своята надеждност, нестандартния си подход, стремежа си за израстване и умението за изграждане и поддържане на дълготрайни партньорства. Нашите клиенти остават при нас заради високото качество на услугите, обхвата на нашата компетентност в правото и бизнеса и абсолютната ни лоялност, а надявяме се и защото им е приятно общуването с нас.

В Модус консулт сме създали и утвърдили собствен стил, който съчетава професионализъм, индивидуален подход, бързи резултати и максимален комфорт в общуването между нас и нашите клиенти. За нас всеки казус е предизвикателство, което изисква да бъдем винаги подготвени на най-високо ниво. Умението да разбираме и анализираме проблемите в дълбочина, да търсим максимална полза за клиентите си, да сме в крак с постоянно променящото се местно и международно законодателство, да бъдем доверени приятели – това са качества, утвърдили ни като желан партньор за много български и чуждестранни клиенти.

Силата на Модус консулт е в нашия начин на работа - баланс между строгия професионализъм и комфорта в общуването с нас.